Tech

Elon Musk është njeriu më i pasur në botë, sipas Bloomberg

Foto: AP
 

Pasuria e Elon Muskit ka arritur në 222 miliardë dollarë, dhe me këtë ai është vënë sërish në krye të listës së njerëzve më të pasur në bote, sipas Indeksit të Miliarderëve, të Bloomberg.

Pasuria personale e Musk u rrit me 10.6 miliardë dollarë shtesë pasi shitja e aksioneve dytësore nga investitorët, e njoftuar javën e kaluar, vlerësoi kompaninë hapësinore mbi 100 miliardë dollarë, raporton CNBC.