Tech

Sadiku: Rrjetet sociale i paguajmë përmes të dhënave tona

Foto: KTV
 

Inxhinieri i teknologjisë, Ermal Sadiku, ka deklaruar se interneti ka benefite më të mëdha sesa dëme, dhe se shfrytëzimi i tij pa pagesë mund të ofrojë shumë shërbime, si për biznes, shitje.

Ai për KTV-në ka deklaruar se praktikisht, rrjetet sociale dhe interneti janë falas, mirëpo platformat që përdoren si Facebooku, Instagrami, Tëitteri, Google, paguhen përmes të dhënave të përdoruesve.