Tech

Kërkohet që telefonat e mençur të mos shiten bashkë me karikuesin

 

Më parë të gjithë e kritikonin Apple-in për iniciativën e tij që të mos përfshihej karikuesi në kutinë e telefonave të saj të mençur, me rastin e shitjes.

Mirëpo, këto kritika gradualisht janë zbutur dhe duke se shumë shpejt do të lëvizet drejt shitjes së telefonave të mençur pa karikues.