Tech

Lituania kërkon nga qytetarët e saj që t’i hedhin telefonat kinezë

 

Klientët duhet t’i gjuajnë telefonat e tyre kinezë dhe të evitojnë blerjen e tyre, ka thënë ministri i Mbrojtjes i Lituanisë.

Një raport lituanez i Qendrës Kombëtare për Siguri Kibernetike, ka testuar telefonat 5G nga prodhuesit kinezë.