Tech

Office 2021 lansohet më 5 tetor

 

Microsoft do të lansojë versionin e ardhshëm të Microsoft Office për konsumatorët komercialë ditën e sotme ndërsa për konsumatorët e zakonshëm Office 2021 mbërrin më 5 tetor.

Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) për Windows dhe Mac do të ofrohet për përdoruesit komercialë dhe shtetëror nga dita e sotme.