Tech

Kina e shkurton orarin e lojërave online të fëmijët në një orë

 

Lojtarët online nën moshën 18 vjeç do të lejohen të luajnë vetëm për një orë ditën e premte, fundjavave dhe festave, ka njoftuar rregullatori kinez i video lojërave.

Administrata Kombëtare e Shtypit dhe Publikimit i tha agjencisë shtetërore të lajmeve Xinhua se lojërat do të lejohen vetëm nga ora 20:00 deri në 21:00.