Tech

Elon Muskit po ia shkruan biografinë historiani që ia shkroi edhe Steve Jobsit

 

Elon Muski ka bërë të ditur se po shkruhet biografia e jetës së tij.

Themeluesi i Teslas dhe SpaceX, ka bërë të ditur të mërkurën se biografi Walter Isaacson do të shkruajë librin për të. Musk nuk ka bërë të ditur se kur do të jetë në duart e fansave të tij ky libër.