Tech

Kina i quan lojërat online “drogë elektronike”

 

Aksionet e dy prej firmave më të mëdha të Kinës për lojërat online kanë rënë dukshëm pasi një medium shtetëror i ka quajtur lojërat si “drogë elektronike”, raporton BBC.

Aksionet e Tencent dhe NetEase kanë rënë për më tepër se 10 për qind, para se të ngriheshin pak sërish.