Tech

Microsofti lansoi versionin e parë beta të Windows 11

 

Microsoft ka bërë publike betan e parë të Windows 11, e disponueshme për të gjithë përdoruesit pjesë e Windows Insider.

Deri sot për të fituar aksesin në Windows 11, pëdoruesit duhet të instalonin një version për zhvilluesit që Microsoft thotë se ka mangësi të shumta dhe është vetëm për përdoruesit shumë teknikë.