Tech

Burri shtatzënë – ‘emoji’ i ri

 

Një burrë shtatzënë, shtrëngim duarsh multiracor dhe një fytyrë që nuk mund të durohet pa shikuar janë disa nga ‘emojis’ që do të pushtojnë pajisjet teknologjike në vitin e ardhshëm, sipas një draftliste të publikuar nga “Unicode Consortium”, që aprovon ikonat për përdorim.

Emotikonet e reja, të ilustruara nga “Emojipedia” për të festuar Ditën Ndërkombëtare të ‘Emojis’ të shtunën, janë përpjekje për të çuar përpara versionet neutrale për gjinitë të çdo ikone.