Tech

Amazon dhe Google nën hetim për shkak të vlerësimeve të rreme

 

Amazon dhe Google janë nën hetim lidhur me shqetësimet që vlerësimet e rreme me pesë yje në faqet e tyre të internetit mund të jenë mashtrime nga pronarët e bizneseve të ndryshme.

Autoriteti i Konkurrencës dhe Tregjeve gjithashtu shqetësohet se "bizneset që zbatojnë ligjin" që japin para mbi Amazon dhe Google mund të humbasin ndaj bizneseve që përdorin rekomandime të rreme.