Tech

Gjiganti i përpunimit të mishit dha haraç 11 milionë dollarë me Bitcoina

 

Gjiganti më i madh botëror i përpunimit të mishit pagoi një shifër rreth 11 milionë dollarë në kriptovaluta haraç për t’i dhënë fund sulmit të madh kibernetik që u bë ndaj tij, raporton BBC.

Rrjetet kompjuterike të kompanisë JBS u hakuan javën e kaluar, duke u ndaluar përkohësisht operacionet në Australi, Kanada dhe SHBA.