Tech

Instagrami më në fund po e bën gati opsionin e pritur qe një kohë të gjatë

 

Përdoruesit e rrjetit social, Instagram, mund t’i qasen lehtësisht platformës përmes një kompjuteri apo iPadi, megjithatë në uebfaqen për desktop s’ka një opsion për publikim të fotografive, videove apo edhe storieve, për përdoruesit e thjeshtë. Gjithsesi, kërkesa e kamotshme pritet të realizohet së shpejti, pasi që kompania po punon në përditësim të uebfaqes së vet për t’ua mundësuar përdoruesve postimin nga aty.

Siç ka postuar në Twitter, zhvilluesi dhe analisti i aplikacioneve, Alessandro Paluzzi, përditësimi do të sjellë krijuesin e postimeve edhe në uebfaqen e Instagramit – që më herët ishte në dispozicion vetëm përmes aplikacionit.