Tech

Twitteri ndryshon mënyrën se si shfaqen fotot

 

Rrjeti social, Twitter, bëri disa ndryshime në mënyrën sesi shfaqen fotot në kohështrirje. Në mars nisi testimet e disa fotove më të mëdha të paprera.

Tani sipas kompanisë testimet kanë qenë një sukses dhe ka vendosur të adoptojë pamjen e re për të gjithë përdoruesit.