Tech

Qeveria indiane propozon ndalimin e kriptovalutave

 

Qeveria indiane ka kërkuar të propozojë një ligj që i ndalon të gjitha kriptovalutat, ku çdokush që përfshihet në tregtimin e tyre, mund të gjobitet.

Një zyrtar i lart qeveritar kishte deklaruar se ligji synon të penalizojë zotërimin, lëshimin, tregtimin dhe transferimin e kriptovalutave.