Tech

Krijuesi i McAfee ndalohet në Spanjë, mund të ekstradohet në SHBA

Krijuesi i McAfee ndalohet në Spanjë, mund të ekstradohet në SHBA
Foto: AP
 

Krijuesi i softuerit anti-virus McAfee, John McAfee, është akuzuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për komplot për të kryer mashtrim dhe pastrim parash.

McAfee dhe truproja i tij, Jimmy Gale Watson Jr janë akuzuar për promovimin e kriptovalutave në Twitter për të rritur çmimet.