Tech

Rusia akuzon Twitterin për shkelje të ligjit

Rusia akuzon Twitterin për shkelje të ligjit
 

Rregullatori i komunikimit të Rusisë akuzoi Twitterin për shkeljen e ligjit rus, duke thënë se platforma e mediave sociale nuk kishte përmbushur disa nga kërkesat e saj për të fshirë përmbajtjen e ndaluar.

“Roskomnadzor” tha se Twittero kishte dështuar të fshijë 2.862 postime që përmbajnë materiale të lidhura me vetëvrasjen, pornografinë dhe drogën që nga viti 2017.