Tech

Turqia prezanton programin e saj hapësinor

 

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka bërë të ditur se vendi i tij ka zhvilluar programin kombëtar hapësinor, sipas tij, i bazuar në qëllime realiste dhe konkurruese.

Në takimin prezantues të mbajtur të mërkurën në Ankara, Erdogani theksoi se programi kombëtar hapësinor do ta çojë vendin në një nivel më të lartë në garën globale të hapësirës.