Tech

WhatsAppi teston karakteristikën e re me këtë funksion

Foto: Ilustrim
 

WhatsAppi po teston një tipar të ri që lejon përdoruesit t’ia ndalin zërin një videoje para se t’ia dërgojnë dikujt. Kjo gjë e re është shpërndarë tek përdoruesit e versionit më të fundit – 2.21.3.13. Përmes këtij versioni, kompania po e teston dhe po mbledh reagimet e përdoruesve për të parë sa do ta pëlqejnë.

Përdoruesit e këtij versioni të Whatsappit do të kenë mundësi që t’ua ndalin tërësisht zërin një videoje që duan ta shpërndajnë me kontaktet e tyre. Opsioni që do përdoret për t’u klikuar për t’ia ndalur zërin videove do të gjendjet në faqen e editimit të videos, në ikonë të volumit, shkruan Gadgets.