Tech

Amazoni vendos kamera të sigurisë në furgonët e shoferëve

 

Amazoni ka filluar të shfrytëzojë kamera AL në furgonët e shpërndarjes së porosive. Kjo po bëhet me qëllim të regjistrimit të shoferëve gjatë punës së tyre, gjatë ngarkimit të mallrave dhe ndonjë gabimi që ata bëjnë.

Kompania ka thënë se investimi është bërë për siguri mirëpo aktivistët e privatësisë thonë se është “mbikëqyrje e tepruar”.