Tech

Shkencëtarët drejt krijimit të mundësisë që astronautët të mbërrijnë në Mars për 3 muaj

Shkencëtarët drejt krijimit të mundësisë që astronautët të mbërrijnë në Mars për 3 muaj
 

NASA po planifikon të dërgojë astronautët në Mars në vitin 2030. Planeti i kuq i cili ndodhet rreth 140 milionë milje larg Tokës është më i ftohtë se Antarktika dhe ka shumë pak oksigjen.

Sa më shumë kohë që u duhet astronautëve për të shkuar dhe sa më shumë që qëndrojnë atje, aq më shumë janë të rrezikuar.