Tech

Google dhe botuesit francezë nënshkruajnë marrëveshje rreth të drejtave autoriale

Google dhe botuesit francezë nënshkruajnë marrëveshje rreth të drejtave autoriale
 

Google dhe një grup i botuesve francezë kanë arritur marrëveshje në lidhje me të drejtat autoriale.

Sipas kësaj marrëveshje, gjiganti amerikan i teknologjisë Google do të paguajë botuesit francezë për përmbajtjen online të tyre, njofton Reuters.