Tech

“Adobe Flash Player” shuhet përfundimisht

“Adobe Flash Player” shuhet përfundimisht
 

“Adobe Flash Player”, softueri që solli animacionet dhe interaktivitetin në fillim të epokës së internetit, edhe zyrtarisht ka marrë fund.

I lëshuar më 1996, “Flash” u shfrytëzua për një kohë nga njerëzit për të transmetuar video dhe për të luajtur video-lojëra.