Tech

Apple largon aplikacionin që promovonte festat private gjatë pandemisë

Apple largon aplikacionin që promovonte festat private gjatë pandemisë
 

Kompania Apple njoftoi sot se ka hequr nga “App Store” aplikacionin që promovonte festat private gjatë pandemisë së COVID-19, shkruan BBC Neës.

Aplikacioni “Vybe Together” u mundësonte përdoruesve të pajisjeve Apple të gjenin, t’u bashkoheshin dhe të organizonin festa.