Tech

Tre hapat për të mbrojtur WhatsApp nga vjedhja e fotove dhe sulmet e hakers në telefonin tuaj

 

Me kalimin e kohës, platforma e mesazheve të WhatsApp është bërë një nga destinacionet virtuale më të sulmuarat me tentativat e mashtrimit në internet: me mbi 2 miliardë përdorues të fituar gjatë viteve, aplikacioni në të vërtetë përfaqëson një hapësirë të madhe për mashtrime të mundshme nga hakersat.

Por, siç transmeton Shqip, ka një mënyrë që përdoruesit e këtij aplikacioni të mos bien pre e mashtrimeve dhe të jenë të mbrojtur, duke marrë disa masa paraprake.