Tech

Hakerat janë pas jush nëse postoni foto me kafshët shtëpiake në Instagram

Hakerat janë pas jush nëse postoni foto me kafshët shtëpiake në Instagram
 

Së fundmi përdoruesit e Instagramit po paralajmërohen që të mos postojnë fotografi me kafshët e tyre shtëpiake pasi i vendos ata në rrezik për mashtrim.

Një hulumtim i kryer nga banka Santander ka zbuluar se ndjekja e “personave të famshëm” dhe prirja e tyre për të postuar sa më shumë foto me kafshët e tyre shtëpiake po i tërheq hakerat.