Tech

Poco debuton në Evropë me M3, me kamerë 48MP e çmim prej 149 euro

Poco debuton në Evropë me M3, me kamerë 48MP e çmim prej 149 euro
 

Kompania indiane Poco Global ka lansuar në Evropë telefonin e ri Poco M3.

Me kamerë të trefishtë prej 48MP, bateri prej 6,000 mAh, ekran FHD+ si dhe procesor Qualcomm Snapdragon 662, Poco M3 është i dizajnuar për të “argëtuar të rinjtë entuziastë të cilëve u pëlqen udhëtimi”, ka konfirmuar Poco në një deklaratë zyrtare.