Tech

Zilet e mençura “shënjestër e lehtë për hakerët”, thotë një studim

Zilet e mençura “shënjestër e lehtë për hakerët”, thotë një studim
Foto: BBC
 

Lëshime të mëdha në siguri në zilet e mençura të derës po i bëjnë konsumatorët shënjestër e hakerëve brenda shtëpive të tyre, thotë Which, raporton BBC.

Grupi i konsumatorëve ka thënë se pajisjet që po shiten në tregje si Amazon dhe eBay, lehtësisht mund të hakohen dhe të fiken.