Tech

Videolojërat “të bëjnë më të lumtur”, sipas studimit të Oxfordit

Videolojërat “të bëjnë më të lumtur”, sipas studimit të Oxfordit

Njerëzit që luajnë videolojëra për periudha më të gjata ndjehen më të lumtur sesa ata që nuk luajnë, thotë një studim i Universitetit të Oxfordit, raporton BBC.

Hulumtimi i Institutit për Internet i Oxfordit është fokusuar në dy videolojëra:: Animal Crossing të Nintedos dhe Plants vs Zombies të EA.