Tech

Pakistani bllokon TikTok-un për përmbajtje të paligjshme

Pakistani bllokon TikTok-un për përmbajtje të paligjshme
Foto: AP

Pakistani ka bllokuar aplikacionin kinez TikTok, për arsye të, siç thanë ata, dështimit në bashkëpunimin për të zhvilluar një mekanizëm efektiv për të kontrolluar përmbajtjet e paligjshme.

Në një deklaratë të premten, Autoriteti i Telekomunikacionit të Pakistanit tha se e ka marrë këtë vendim pas ankesave kundër përmbajtjeve “të pamoralshme dhe të turpshme” në platformën e videove.