Tech

Apple lanson sistemin e ri operativ për iPhone

Apple lanson sistemin e ri operativ për iPhone
 

Gjiganti teknologjik Apple ka lansuar versionin final të sistemit të ri operativ, iOS 14, për iPhone.

Ai është në dispozicion për shkarkim dhe mund të funksionojë te telefonat iPhone 6S dhe më të rinj. Nëse një pajisje përkrah sistemin iOS 13, ajo mund të përkrahë edhe versionin e ri.