Tech

Google dhe Twitter zotohen se do të bllokojnë dezinformatat nga zgjedhjet në SHBA

Google dhe Twitter zotohen se do të bllokojnë dezinformatat nga zgjedhjet në SHBA
Foto: Ilustrim

Google dhe Twitter kanë thënë se do të bllokojnë dezinformimin në internet para zgjedhjeve të SHBA-së.

Platformat presin se do të ketë vërshim të pretendimeve të rreme dhe postime mashtruese para votimeve të nëntorit.