Tech

Fillojnë paraporositë për Oppo F17, konfirmohet edhe çmimi

Fillojnë paraporositë për Oppo F17, konfirmohet edhe çmimi

Javë e kaluar Oppo ka prezantuar modelet e saj të telefonave të rinj F17 dhe F17 Pro, pa treguar çmimin e tyre.

Sot është konfirmuar çmimi i tyre, derisa kanë nisur edhe paraporositë, transmeton KOHA.