Tech

Galaxy A42 5G, një smartfon 5G me çmim të lirë

 

Kur përmenden telefonat e reja të mençur që mbështesin rrjetin më të fundit 5G, ato priten të jenë me teknologji të fundit dhe me çmim të shtrenjtë. Fatmirësisht, nuk duhet të presim me vite derisa të bie çmimi i këtyre telefonave, pasi që Samsungu së fundmi ka njoftuar se do të lansojë telefonin e ri Galaxy A42 i cili do të mbështesë rrjetin 5G.

Derisa specifikat e këtij telefoni të ri të Samsungut nuk janë mbresëlënëse, çmimi i tij dhe fakti që mbështet 5G-në e bëjnë atë një pajisje mjaft tërheqëse, shkruan ubergizmo, transmeton KOHA.