Tech

OnePlus 8T shfaqet online, ofron mbështetje për 8K video?

OnePlus 8T shfaqet online, ofron mbështetje për 8K video?

Android 11 developer preview për OnePlus 8 shfaq serinë e re të telefonit të shumë-përfolur, OnePlus 8T. Renderi shfaq dizajnin e pjesës së përparme të telefonit të ri, i cili duket tejet i ngjashëm me versionin paraprak, OnePlus 8, transmeton Koha Jonë.

Në këtë variant të ri të freskuar të telefonit të famshëm të kompanisë kineze vërehet një ndryshim në anën e majtë dhe pjesën e sipërme të ekranit, ku shihet “punch-hole”.