Tech

Përdoruesit e kompanisë Apple që luajnë Fortnite, u përjashtuan nga përditësimi i ri

 

Njerëzit që luajnë Fortnite në Apple Macs, iPhones dhe iPads u përjashtuan nga përditësimi i ri i lojës.

Kjo vjen disa javë pas prishjes së raporteve mes dy kompanive, që rezultoi me largimin e Fortnite-s prej App Store.