Tech

Bashkohen bisedat në Instagram dhe Facebook Messenger

Bashkohen bisedat në Instagram dhe Facebook Messenger

Një përditësim i ri për rrjetin social Instagram sugjeron se pronari i saj, Facebook, ka nisur bashkimin e hapësirave për bisedime në këtë aplikacion bashkë me shërbimet e Messengerit në Facebook.

Siç raporton “The Verge”, Facebooku po planifikon të integrojë sistemet e bisedave për Instagram dhe Messenger. Ky përditësim është parë së fundmi në disa vende në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me përdoruesit që kanë marrë një njoftim përmes Instagramit se “ka një mënyrë të re për mesazhe në këtë rrjet social”, dhe një listë veçorish e ku ishte përfshirë “biseda me miqtë që përdorin Facebookun”.