Tech

“Copy-Paste” nuk do të jetë më njësoj në përditësimin e ri të Windows 10

“Copy-Paste” nuk do të jetë më njësoj në përditësimin e ri të Windows 10

Microsofti mund të jetë duke planifikuar që të lansojë përditësimin e ri, Windows 10X, në pranverën e vitit 2021, por disa nga opsionet e reja të këtij sistemi operativ mund të arrijnë në Windows 10 shumë më herët sesa pritej. Ndër opsionet e reja përfshihet edhe një panel i ri i cili tërësisht ndryshon mënyrën se si punon “copy-paste (kopjimi dhe bartja e të dhënave)”.

Sipas Windows Latest, gjiganti i teknologjisë në përditësimin “Windows 10 Build 20185” ka shtuar një panel të ri i cili ua mundëson përdoruesve që të futin emotikonet, GIF-at dhe përmbajtje të tjera në menynë kryesore të tyre, shkruan techradar, transmeton KOHA. Paneli i ri, po ashtu, përmban disa veçori të reja që ua lehtësojnë përdoruesve të shtojnë përmbajtje në mesazhet e tyre, dokumentet dhe e-mailet.