Tech

Apple Watch i Serisë 6 mat oksigjenin në gjak

Apple Watch i Serisë 6 mat oksigjenin në gjak

Apple ka bërë një marrëveshje me ASE Technology, dhe flitet se në orën e saj të re Apple Watch, do të ketë edhe një sensor i cili do të monitoron nivelet e oksigjenit në gjak.

Duke u bazuar në kodet që tashmë kanë këto orë, nuk është e qartë nëse kjo karakteristikë do të mund t’i shtohet edhe modeleve ekzistuesve të Apple Watch.