Tech

Bitcoin bie në pikën më të ulët që prej një muaji

Bitcoin bie në pikën më të ulët që prej një muaji

Tregtuesit e kriptomonedhave panë këtë javë që çmimi i bitcoinit të rritej e të binte përpara se të tkurrej në 9,054 dollarë më 28 qershor sipas të dhënave të CoinMarketCap.

Bitcoin e filloi javën e kaluar në pozita të forta me një vlerë prej 9,300 dollarësh dhe shkoi gjatë javës në 9,680 dollarë.