Tech

Tastiera dhe miu tash mund të shfrytëzohen edhe për video-lojëra në iPad

Tastiera dhe miu tash mund të shfrytëzohen edhe për video-lojëra në iPad

iPadi i gjigantit Apple tashmë mbështet përdorimin e tastierës shtesë, dhe viteve të fundit, edhe të miut.

Sidoqoftë, përdorimi i tastierës dhe miut shtesë janë kryesisht për përdorim të përgjithshëm, si shkrimin e dokumenteve, shfletimin e internetit, dërgimin e e-mailave, etj. Por kjo së shpejti do të ndryshojë pasi që Apple do të bëjë që tastiera dhe miu të mbështesin edhe video-lojërat në iPad, shkruan Ubergizmo.