Tech

Danfos LLC hap Kärcher Center Kosova, e para në rajon

Danfos LLC hap Kärcher Center Kosova,  e para në rajon
Artikull i sponsorizuar

Danfos LLC është njëra prej kompanive lidere për shitjen dhe distribuimin e Pajisjeve profesionale për pastrim të kualitetit të lartë me një gamë të gjerë nga brendi gjigantit Kärcher në Kosovë.

Gjithmonë ka funksionuar me idealet e ofrimit të produkteve kualitative me çmime të volitshme për konsumatorin.