Tech

Video-thirrjeve në Instagram mund t’i bashkohen deri në 50 persona

Video-thirrjeve në Instagram mund t’i bashkohen deri në 50 persona
 

Video-thirrjet në Instagram nuk janë më një funksion apo veçori e re, megjithatë në përditësimet e fundit të këtij aplikacioni, Instagrami ka njoftuar se tani kjo veçori do të mbështesë pjesëmarrjen e deri në 50 personave në një video-thirrje në të njëjtën kohë.

Kjo bëhet falë integrimit të veçorisë së re të Facebookut, Messenger Rooms, brenda Instagramit, shkruan ubergizmo. Messenger Rooms mundëson realizimin e video-thirrjeve mes përdoruesve në grupe të mëdha dhe është krijuar me qëllim që të rivalizojë platformat si Zoom, e cila së fundmi është popullarizuar shumë.