Tech

Apple shton disa shërbime të reja për Kosovë

Apple shton disa shërbime të reja për Kosovë
 

Apple ka treguar se që nga sot ka shtuar disa nga shërbimet e saja për shumë shtete të reja, përfshirë Kosovën.

App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts dhe iCloud tani do të jenë në dispozicion edhe në 20 shtete të reja ndërsa Apple Music në 52 shtete të tjera.