Tech

“Zoomi” kërkon falje për problemet pas mbingarkesës

“Zoomi” kërkon falje për problemet pas mbingarkesës

Aplikacioni “Zoom” ka ndaluar zhvillimin e çdo lloj veçorie të re për t’u fokusuar në çështjet e sigurisë dhe privatësisë, pas kritikave të marra nga përdoruesit.

Në një postim në një blog, shefi ekzekutiv i aplikacionit të video-konferencave ka kërkuar falje për “dështimin” në çështjet e sigurisë dhe ka premtuar adresimin e shqetësimeve.