Tech

Twitteri do të largojë lajmet e rreme dhe të dëmshme mbi koronavirusin

Twitteri do të largojë lajmet e rreme dhe të dëmshme mbi koronavirusin

Twitteri do të largojë të gjitha postimet që rrezikojnë të shkaktojnë dëm përmes përhapjes së dezinformatave rreth koronavirusit Covid-19, ka bërë të ditur gjiganti i teknologjisë.

The Guardian raporton se ky vendim është ndërmarrë pas kritikave ndaj Twitterit për shkak të politikave të buta ndaj lajmeve të rreme, transmeton KOHA.