Tech

Edhe “Twitter” me opsionin “Story”, eksperimentohet versioni i ri

Edhe “Twitter” me opsionin “Story”, eksperimentohet versioni i ri

Edhe kompania “Twitter” ka vendosur të ketë në menunë e tij aplikacionin “Story”, që veteliminohet pas 24 orësh. Kompania është duke eksperimentuar versionin e saj të ri.

Ky version është aplikuar më parë edhe nga Snapchat, Messenger, Instagram dhe Whatsapp.