Tech

Papa mund ta përcaktojë të ardhmen e robotëve

Papa mund ta përcaktojë të ardhmen e robotëve

Mund të jetë vendi që pakkujt i shkon ndërmend kur bie fjala për robotët.

Por, në ndërtesat plot shkëlqim të rilindjes në Vatikan, mijëra kilometra larg prej Luginës së Silikonit, shkencëtarët, studiuesit e etikës dhe teologët, kanë diskutuar gjerë e gjatë për të ardhmen e robotikës.