Tech

Telashet e sigurisë në “WhatsApp” – 60 mijë grupe ende të qasshme në internet

Foto: Getty Images
 

Një hetim ekskluziv i Deutsche Welles ka zbuluar se vjegëzat e aplikacionit të komunikimit “WhatsApp” që çojnë në grupe të mbyllura mund të gjenden me një kërkim të thjeshtë në “Google”, me gjithë zemërimin publik që nxiti kompaninë t’i ndryshojë qëndrimet dhe t’i largojë nga “Google”.

Megjithatë, arkivat në dispozicion të internetit vazhdojnë të ruajnë informacione, ka bërë të ditur eksperti i sigurisë Lav Kumar.