Tech

Telefonat e palosshëm po vijnë me çmim më të lirë

 

Telefonat e palosshëm si Motorola Razr kushton 1,500 dollarë (rreth 1,350 euro), Samsung Galaxy Fold 2,000 dollarë (rreth 1800 euro), si dhe Huawei Mate X 2,400 dollarë (rreth 2,150 euro), që nënkupton se këta telefona janë gjithçka përveç lirë sa i përket çmimit.

Telefonat e palosshëm janë një kategori e telefonave në zhvillim ekrani i të cilëve mund të lakohet në gjysmë, shkruan cnet.